Despre ceainărie

Despre ceainărie

Dacă vrei să te relaxezi într-o ceainărie, Cluj -Napoca găzduieşte una special pentru momente de relaxare şi ceaiuri dansante: La Perne !

O mică ceainarie în Cluj, care îţi promite călduros multe surprize pentru suflet, La Perne este un colţ de relaxare, un spaţiu intim şi prietenos, un loc chiar în centrul oraşului, dar în care poţi să te simţi ca acasă.

 

Aici, pe linii melodice armonioase şi duioase, poţi savura alături de prieteni ceaiuri bio, naturale sau diferite specialităţi de cafea, într-o atmosferă care, încet, treptat, te face să uiţi de grijile cotidiene. Mica noastră ceainărie vine ca un răspuns la o nevoie: ne-am dorit să avem aici, în Cluj, un loc de întâlnire cu prietenii, un spaţiu confortabil şi plăcut, cu muzică bună, veche, specifică pentru perioada interbelică, şi, mai ales, ne-am dorit ca această ceainărie să devină şi un spaţiu cultural de dezvoltare şi promovare a culturii din Cluj – unde tu, ca musafir şi prieten, să te simţi aproape de artiştii locali şi de toţi ceilalţi prieteni care decid să viziteze La Perne.

 

Astfel, micuţa noastră ceainărie este gazdă bună şi prietenoasă pentru numeroase evenimente culturale, de la concerte cu muzică live şi bună, la seri de teatru, de dans sau cu jocuri, proiecţie de filme vechi, de la începuturile cinematografiei, până la petreceri şi evenimente private, cum ar fi o zi de naştere petrecută alături de cei dragi ţie.

 

Când vine vorba de teatru Cluj – Napoca este un oraş generos: avem artişti locali talentaţi, capabili să ofere un spectacol de teatru de calitate. Noi ne-am jucat cu ideea de spectacol şi am decis să ne bucurăm de teatru aşa cum am face-o la noi acasa: relaxaţi, între prieteni, aşezaţi confortabil între perne şi savurând un ceai delicios… Un spectacol de teatru nu trebuie să fie neapărat ceva solemn şi dichisit la patru ace, cât un moment special şi personal, pe care tu, ca spectator, să îl simţi aproape de suflet şi să te simţi parte integrată în spectacol.

Şi pentru că ne place ideea de joc, pe lângă evenimente de tip spectacol, organizăm pentru tine şi prietenii tăi concursuri de teamwork şi vă punem la dispoziţie jocuri şi joculeţe, cum ar fi Activity, Dix it sau Ticket to ride.

 

Te aşteptăm aşadar la noi, într-un spaţiu multicultural, de joc alternativ, fără a ne dezice însă de rolul nostru de ceainărie: îţi oferim, printre alte specialităţi, ceaiuri noi, naturale, de calitate, care ele singure au darul de a te transpune într-o stare armonioasă de relaxare, inspiraţie şi libertate.

 

Te aşteptăm cu drag, să ne cunoaştem şi să descoperi atmosfera din La Perne, precum şi micile surprize pe care ţi le-am pregătit!

©2017 Copyright La Perne. Toate drepturile rezervate. Web Design by   RomaniaWebDesign.com